Kapadokya'da Balayı Paketleri

Kapadokya’da Balayı ;
Kapadokya her zaman çok çeşitli turizm için cazibe merkezi olmayı hak etmiş bir destinasyondur. Tarihinden bu yana çok fazla uygarlığı misafir etmiş olması buna her zaman kanıt olarak gösterilir. 1960’lardan bu yana turizmin başlaması ve gelişimi üzerine çok fazla mecraya konu olmuş olan Kapadokya ; bu gelişimini hızla sürdürmektedir.Son yıllarda ,kültür turları ,okul gezileri ,şirket toplantıları ve balayı tatilleri , Kapadokya’da balayı paketleri ile ünlenen Kapadokya bölgesi , ülke turizmine büyük katkı sağlamaktadır.

Kapadokya’da Gitme Sebebi : Balayı
Kapadokya’ya ne için gittiğiniz önem teşkil etmektedir. Gideceğiniz amaca göre oraya zaman ayırmanız ve plan yapmanız daha mantıklı olacaktır. Kapadokya’ya gitme amaçlarından bir tanesi de balayı tatilleridir.

Bu bölge ; son yıllarda balayı için büyük bir önem haline gelmiştir ve halen devam etmektedir. Balayı tercihinde bulunmak isteyen çiftlerin öncelikle dikkat etmeleri gereken unsurlara önem vermek istiyoruz.

Kapadokya’da balayı paketleri son yıllarda oluşturulmaya başlanmıştır. Çiftler için paket satın almak daha cazip olduğu için genelde bu paketlere eğilim oldukça fazladır. Paketlere dahil olan hizmetler genelde şunlardır :

  • Geliş ve Dönüş Transferleri
  • 3 gecelik Konaklama
  • Kahvaltılar
  • Akşam Yemekleri
  • 2 Farklı Kapadokya Turu
  • Turdaki Öğle Yemekleri
  • Müze Giriş Biletleri
  • Rehberlik Hizmeti
  • Odaya Özel Balayı Süslemesi
  • Balayı Özel Meyve İkramı
  • Atv Turu

Verilen hizmetler genel olarak bu şekildedir. Ve bu hizmetler balayı çiftlerinin isteklerini karşılar. Dolayısıyla Kapadokya’yı balayı için tercih eden çiftler düğünlerinden belki aylar önce belki de günler öncesinde balayı için araştırmaya girip beğendikleri otel için rezervasyon yapıyorlar.

Hizmet Alırken Dikkat !
Bu hizmetleri her şirketten satın alabilirsiniz. Fakat edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda sizleri Kapadokya’da balayı konusunda birkaç noktada uyarmak istiyoruz.

Hizmeti satan kişinin acenta ismini,şirket ismini mutlaka sorun.
Websitesinin ne kadar gösterişli olduğu ve oradaki rakamların hiçbir değeri yoktur. Bilgilerin açık olduğundan emin olun ve kandırılmayın. Tercih ettiğiniz oteller Kapadokya bölgesinin çok dışında olabilir.
Kapadokya’da balayı tatilinizi şansa bırakmayın. Hazırlıklı olun.
Konuştuğunuz kişinin telefonda sizinle, sadece ürünü satmak için mi yoksa gerçekten size hizmet etmek için mi konuştuğunun ayrımını yapın.
Kapadokya’da balayı tatillerinde genellikle paketin tüm ücreti peşin olarak alınmaz. Siz gitmeden önce kapora istenir, gittikten sonra ise kalan kısmını ödeyebilirsiniz. Tamamını isteyen şirketlere güvenmeyin.
Desteğin 7/24 olduğundan ve satış sonrası olduğundan emin olun. Yani siz paketi satın alıp Kapadokya’ya geldiğiniz zaman size programın anlatılması ve ilgilenilmesi gerekiyor. Bunun öngörüsünde bulunun.


Kapadokya’da balayı paketi sunan acenta, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne üye olmak zorundadır. TÜRSAB bünyesinde olmayan acentadan hizmet satın almaktan kaçının.
Telefonda ilgilenilmek, hizmeti tekrar tekrar sunmak , girdiğiniz web sitesinin kolay ulaşımlı olması da ek olarak dikkat etmeniz gereken konular arasında geliyor.
Kapadokya Yolculuğu olarak Touchstone Travel Seyahat Acentasının yurtiçi departmanı olarak hizmet veriyoruz. Bir marka değeri olarak balayı tatillerine özen gösteriyoruz. Her bütçeye uygun balayı paketlerimizle, güvenilir ve kaliteli hizmetimizle her zaman telefonun ucundayız. Kapadokya’da balayı paketlerimize buraya tıklayarak bakabilirsiniz.Sorularınız için aşağıdaki formu doldurup bize gönderebilir veya bizi arayabilirsiniz.