2023 Yaz-Sonbahar / Kapadokya'nın Dopdolu Paketi

(0 Puanlama)
Online Rezervasyon
11.950,00₺
Tarih*
Kişi Sayısı*
Süre
3 Gece 4 Gün
Kişi Sayısı
2 Kişi
Bölge
Ürgüp
Açıklama

Kapadokya'da tüm zamanların en güzel paketi! Hem içeriğiyle hem de ekonomik fiyatıyla bu zamana kadar böyle bir paket oluşturan firma olmadı! Kapadokya Yolculuğu ailesine özgü bu paketin içinde yok yok!

Kapadokya'daki neredeyse tüm aktiviteleri yapacaksınız, tarihin, huzurun, rahatlığın ve görsellerin en güzellerini tecrübe edeceksiniz!

Bu muhteşem paketin içeriğini mutlaka okumalısınız.

Not : Bu paketin rezervasyon aşamasında farklı oda seçeneklerinden birini seçmeniz gerekecektir. Detaylı bilgi ve oda seçimi için sitemizden ön rezervasyon oluşturabilir veya sitede bulunan whatsapp numaramız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Not : Bu fiyat ile tüm yıl için rezervasyon yapabileceğiniz son tarih 31 Ağustos 2023'tür.

Program Detayı

1. Gün Transfer & Otele Giriş

İlk gün otele giriş yapılır ve dinlenme için ayrılır. Uçakla veya otobüs ile geliş saatinize göre havaalanından veya otobüs terminalinden otele transferiniz yapılır.

2. Gün Sabah Kahvaltısı & Kırmızı Bölge Turu & Atv Turu

Sabah Otelde Alınacak Sabah Kahvaltısından Sonra Saat 09.30'da Tur Rehberiniz Sizi Otelden Alır. Turunuz Akşam 16.30 Civarında Bitecektir. Tur Esnasında Öğle Yemeği, Gireceğiniz Müzenin Bileti Ve Rehberlik Anlatım Hizmeti De Alacaksınız. Turda Göreceğiniz Yerler : Paşabağları , Zelve Açık Hava Müzesi, Uç Hisar Kalesi, Esentepe Seyir Tepesi , Devrent Vadisi, Öğle Yemeği, Çanak Çömlek Atölyesi. Bu turdan sonra ise sizi atv parkuruna götürür ve atv turu için hazırlıklarınızı yaparız. 1 saatlik turunuzu bitirdikten sonra ise sizleri alır ve otelinize bırakırız.

3. Gün Sabah Kahvaltısı & Yeşil Bölge Turu

Sabah Otelde Alınacak Sabah Kahvaltısından Sonra Saat 09.30'da Tur Rehberiniz Sizi Otelden Alır. Turunuz Akşam 16.30 Civarında Bitecektir. Tur Esnasında Öğle Yemeği, Gireceğiniz Müzenin Bileti Ve Rehberlik Anlatım Hizmeti De Alacaksınız. Turda Göreceğiniz Yerler : Kaymaklı Yeraltı Şehri, Ihlara Vadisi, Öğle Yemeği, Selime Katedrali, Taş Atölyesi, Güvercinlik Vadisi.

4. Gün Sabah Kahvaltısı & Otelden Çıkış & Transferi

Sabah kahvaltınızdan sonra saat 12.30'a kadar istediğiniz saatte otelden çıkışınızı yapabiliyorsunuz. Uçak veya otobüs saatinize göre gerekli ayarlamaları yapıp sizleri transfer ediyoruz.

Dahiller

  • Kahvaltılar
  • Turdaki Öğle Yemeği & Müze Giriş Biletleri
  • Oda Süslemesi & Meyve İkramı
  • 3 Gece 4 Gün Jakuzili Odalarda Konaklama
  • 1 Günlük Kapadokya Kırmızı Bölge Turu
  • 1 Günlük Kapadokya Yeşil Bölge Turu
  • 1 Saatlik Atv Turu
  • Havaalanı veya Otogar Transferleri
  • 7/24 Tatil Danışmanı

Hariçler

  • Kişisel Harcamalar
  • Programda Belirtilmeyen Hizmetler
Fotoğraf Galeri
Yorumlar

Listelenecek yorum bulunamadı


Yorum Yaz